BOUDOIR Q&A - MLP - Portreti

BOUDOIR Q&A - MLP - Portreti

Title
Go to content

BOUDOIR Q&A

31. siječnja 2020.

MENI SI LIJEPA
16. veljače 2019.

16. veljače 2019.

16. veljače 2019.

16. veljače 2019.
Boudoir - Q&A

Valentinovo je iza ugla i povodom nadolazećeg dana i nove usluge fotografiranja Boudoir-a, odlučila sam Vam približiti ovu vrstu fotografije kroz koncept "Česta pitanja i odgovori".
1. Što je Boudoir fotografija?
Boudoir je prije svega fotografija koja slavi ženstvenost.
„Riječ boudoir oduvijek se povezivala sa ženskim odajama i kroz povijest je označavala privatnost, što je jedan od osnovnih postulata boudoir fotografije“. Naglasak je na senzualnom, profinjenom  fotografiranju žene.2. Nisam model, je li to za mene?
Ukratko, NARAVNO DA JE!!! Svaka žena je lijepa, bez obzira na oblik i godine.
Ne postoji tipični boudoir tip. Moji klijenti su stvarne žene.
Majke, kraljice, domaćice, konobarice, trgovkinje, pravnice... I sve između.
Budimo realni, nitko od nas nije savršen, a sve smo opet tako nesavršeno savršene.
Vjerujem da kao fotograf znam kako pozama naglasiti ono što volite na sebi. Na vama je samo da se prepustite meni, ja ću vas voditi kroz cijeli proces.
3. Gdje se fotografiramo?
Fotografiramo se u mom studiju u Krstovoj 18, Osijek. Imam pripremljen set samo za Vas.


4. Što trebam obući?
Svaka klijentica nakon što napravi rezervaciju, dobit će detaljne upute i preporuke kako se pripremiti za fotografiranje.
Potom dva tjedna prije fotografiranja dolazite u studio na konzultacije gdje ćemo detektirati u čemu se osjećate najviše seksi . Grudnjak i gaćice, korzet, svileni kimono, bijela oversize košulja, samostojeće čarape ili NIŠTA…. Ovisi samo o vama.
Najtraženije komade imam u studiju, pa su konzultacije prilika da ih isprobate i odlučite što želite.
Na sessionu imamo vremena za okvirno 3 različita outfita. Fotografiranje u prosjeku traje 2-3 sata.5. Što možete isfotošopirati?
Isfotošopirati se može sve. Ali moj pristup je taj da se dobrim svjetlom i pozom mogu riješiti problematična područja. Rekavši to, ne radim drastična smanjenja kilograma ili radikalne promjene oblika tijela. Photoshop koristim kako bi iz Vas izvukla najbolje, a ne pretvorila Vas u plastičnu verziju sebe.
Da, naravno da ću srediti kožu, sitne stvari kao  bubuljice, podočnjake, sitne nepravilnosti na koje mi ukažete, ali načelno, ono što je trajno  (tetovaže, madeži, čak i ožiljci) ne bi se trebali dirati.
Želim Vam pokazati da ste lijepe kakve jeste i napraviti vaše najsenzualnije fotografije.
6. Mogu li povesti nekoga na fotografiranje?
Ponekad je najbolja prijateljica upravo osoba koju trebate da bi ste se dodatno opustile. Tako da nema problem s tim da dovedete jednu prijateljicu na fotografiranje. Ja ću ju zamoliti da ne ometa proces u vidu davanja uputa kako da se namjestite ili popravaka kose, jer to ja imam pod kontrolom. Ali podrška je uvijek dobrodošla i jedna prijateljica slobodno može doći. Partneri (dečki, muževi) ne mogu prisustvovati fotografiranju i toga se čvrsto držim.
7. Kako izgleda proces nakon fotografiranja?
Tri tjedna nakon fotografiranja, naći ćemo se na maloj privatnoj izložbi gdje ću Vam prezentirati 25 obrađenih i isprintanih fotografija. Pomoći ću Vam izabrati najdraže.
8. Hoćete li koristiti moje fotografije na društvenim mrežama, vašoj Internet stranici, kao marketinški materijal?
Naravno, ako se Vi slažete, rado ću objaviti Vaše fotografije. S druge strane, Vaša privatnost mi je broj jedan i razumijem ako ih ne želite dijeliti. Neke klijentice su ponosne na fotografije i nemaju problem s objavom, nekima odgovara da u objavu idu fotografije gdje se ne vidi lice, neke traže izričitu privatnost. Poštujem sve razine privatnosti za koju se odlučite.

Ako imate pitanja na koja nisam odgovorila, stojim na raspolaganju.
Probudite Božicu u sebi!!!
© 2019. by Marina Loves Photography® & MSV
Back to content