O MENI - MLP - Portreti

O MENI - MLP - Portreti

Title
Go to content

O MENI

Fotografkinja sam specijalizirana za portrete žena i želja mi je napraviti Vaše najljepše portrete. Žene su danas zatrpane obvezama i rijetko ugađaju sebi. Zaboravile su koliko su lijepe, posebne, snažne i ženstvene. Fotografiranje u mom studiju prava je prilika da se prisjetite tog dijela sebe. Veselim se transformacijama koje žene dožive pred mojim objektivom, jer znam prepoznati lijepo i vjerujem da mogu pronaći lijepo u svakoj ženi!

Jeste li već razmišljali kako se želite fotografirati?
Zajedno ćemo dizajnirati fotografiranje samo za Vas...

Dobrodošli
Marina ima osmijeh i karizmu koja razbijaju svaku tremu. Ja sam osoba koja se ne voli previše eksponirati. Pomisao da trebam stati pred objektiv u isto vrijeme privlači znatiželju i strah; što ću ja pred objektivom raditi?!
Pred njenim objektivom ne postoji strah, čak ni trema, a ni vrijeme, kao da ga nema. Samo neki čaroban moment u kojem ona uhvati  baš ono što jesi.

Ivana
Svaki put kad uzme kameru u ruke, nastane čarolija... I znam da će svaki put izvući ono najbolje u meni. Volim njezinu nevjerojatnu  energiju i ljubav prema fotografiji, i volim sebe na tim slikama. A onda smo sretne obje! I uzbuđene kao mala djeca dok pregledavamo nastale fotke.

Biljana
Kažu da je ljepota u oku promatrača...
U slučaju da želite zauvijek zabilježitu žensku vatru koja plamti u vama, Marinino oko je ono sto želite iza objektiva.
Malo je dana kada se mi žene osjećamo potpunima i bez greške, ali kada se ugledate na Marininim fotkama uvjereni ste da BLISTATE!!!

Katarina
Skriveni san moje duše pretvoren u predivno iskustvo, a srce treperii želi još te čarolije...
Hvala!

Zrinka
Oduvijek sam htjela ovakve fotografije, a Marina mi je ispunila svaku želju i...napravila savršenstvo! Više nego što sam očekivala!
Hvala ti od srca, predivno iskustvo.

Kristina
S nekim ljudima osjećaš se jednostavno sretno. Tako je  s Marinom! Marina te podsjeti na trenutak predaha u kojem se posvetiš sebi i doživiš onu sebe na koju tako često zaboraviš...

Marija
© 2019. by Marina Loves Photography® & MSV
Back to content